SALUT

Degustarea de Vinuri

Domenii Bogdan-Dobrogea

Prezinta somelier Cramei Bogdan

14/12/2022-Miercuri
Sau cum spun la Domenii Bogdan: Natura intr-un pahar cu vin!
Se mai poate vin extraordinar de bun și biodinamic?
Ba da! Se poate!
Și ce inseamna biodinamic?
Inseamna ca in procesul producției nu au fost folosiți compusi chimici.
Din vie până vin in sticlă.
La domenii Bogdan sunt convinși că strugurii de înaltă calitate pot fi obținuți doar prin respectarea principiilor și ritmurilor Naturii, acest mod de cultivare permițând terroir-ului să se exprime prin dezvoltarea de arome autentice și prin producerea de vinuri cu personalitate.
In acest fel respectand și oamenii care bea vinurile lor.
In seara aceasta o sa ai posibilitatea de a degusta 5 vinuri fară nici un adaus de chimicale.
Ca de obicei vinurile o sa fiu
asociate cu preparate italiane din laboratorul nostru de placere (adica bucatarie:).
Acum, desigur ca ai vrea sa ma intrebi care sunt vinurile și preparatele imbinate la vin și cum o sa se desfașoare degustarea?
Uite aici:
Incepem la ora 18.30.
VINURI
1) Riesling de rhin-Aciditatea ridicata si caracterul mineral
2) Cuvee Experience alb-Gustul proaspăt, echilibrat, are savoare de mere verzi, miez de nucă proaspăt culeasă și citrice.
3) Cuvee Experience rose’-Gust citric, în care regăsim pulpă de portocale roșii, mere roșii și un ușor trandafir sălbatic pe final.
4) Cuvee Experience roșu-Impozant, ferm, corpolent este un vin in care Merlot, Cabernet și Feteasca sunt în armonie perfectă. Întâlnim fructe supracoapte, pâine prăjită de la maturarea la stejar, iar taninurile sunt moi.
5) Primordial Feteasca Neagra-Caracter decis prins din butoi de stejar în bună armonie cu savoarea. Structură bună și taninuri ferme cu final ușor condimentat. Acest vin este produs sub semnatura oenologului Philippe Cambie.

Preparate asociate:

Ca aperitiv o sa avem platou cu:
Cubulete de branza brie
Bruschetta Chefului cu crema de busuioc, branza fume’ și roșii uscate; 
Masline verzi;
Tarta sarata al casei cu legume și picaturi de prosciutto
Fel principal:
Specialitatea Chefului – Porc de Quebec adica Bourgignon de porc cu polenta la cuptor.

Costul evenimentului este

115 lei / persoana.

Cum crama Bogdan face vinuri in ediții limitate așa avem și noi locuri (super) limitate!

Suna și rezerva-ți locul  ca se dau mai bine decat painea calda!

Dai click ==> AICI ca sa ne suni. 

Enter your keyword