SALUT

Degustarea de Vin-Premium

Vinuri Baricate Roșii Romanești

Prezinta Somelier Adrian Sacuiu
18/09/2020-Vineri
Iți place vinul?
Daca raspunsul este ’ Da’’, banuiesc ca este inutil sa te intreb daca iți place vin bun :))
In seara aceasta o sa ai posibilitatea de a degusta excelența de vin Romanesc,
Imbinat cu preparate italiane.
Toate vinurile sunt baricate (mai jos gasești mai multe detalii) și provin din crame care sunt in sine garanzia de calitate.
Cum este normal o sa avem și preparatele culinare pe masura vinului.
Așa ca, fiecare vin o sa fie imbinat cu preparatul potrivit, care o sa fie gatit cu maestrie de bucatarul nostru.
Inca un motiv ca sa vii la degustare este ca somelierul nostru o sa iți explice fiecare vin și cata maestrie a fost necesara pana sa ajunga la tine ca sa te poți bucura de el.
Este prea frumos ca sa fie adevarat?
Nu am terminat .
Toți participanții al evenimentului vor avea un voucher cu 15% reducere de cheltuit timp de o saptamana (18/09-25/09.- evenimente escluse)
De cate ori vei veni la noi in restaurant pana joia urmatoare o sa ai reducere la consumație in restaurant de 15% !
Acum, desigur ca ai vrea sa ma intrebi care sunt vinurile și preparatele imbinate la vin și cum o sa se desfașoare degustarea?
Uite aici:
Incepem la ora 19.
Negru de Dragașani-8 luni de maturare in butoaie de stejar

Singur negru de dragașani care se face (și reușește) in afara de mediul lui, adica Dragașani.

O sa fie degustat langa polenta grill cu brule’ de parmigiano

 

.

Tortuga-Cabernet Sauvignon, Syrah, Feteasca Neagra
18 luni in butoaie de stejar

O sa fie degustat langa tarta casei brise’ cu branza Toscana și prosciutto flambat

Anima-Trei fete negre
19 luni in butoaie de stejar
Facut din struguri feteasca neagra din 2014, 2015, 2016 vinul a fost desavarsit prin maturarea timp de 19 luni in butoaie de stejar,
urmat de invechirea timp de 12 luni in sticla, inainte de a fi lansat pe piata.
Rezultatul este un vin generos, intens colorat, corpolent, cu textura catifelata, cu miros de coacaz negru si mirodenii bine echilibrate de vanilie provenite din lemnul de stejar.

O sa fie degustat langa tagliatelle casei cu ragu Toscano.

Licorna-Bon Viveur

70% Cabernet sauvignon & 30% merlot

Medalie de argint la Premiile d’Excelența vinul.ro 2017

Medalie de aur la Berliner Wine Tropy 2017

Medalie de aur la Decanter World Wine Awards 2018

O sa fie degustat langa mușchiuleț de porc grill cu cartofi la cuptor și sos de piper verde.

Costul evenimentului pe persoana este de 165 lei.

Da, ai vazut bine!

Doar 165 lei.

Ai altceva de facut in seara de vineri 18/09 (ora 19) ?

Grabește-te ca locurile sunt limitate!

Pentru a rezerva masa poți sa faci in dou moduri:

Ne poți scrie pe pagina noastra AICI

Sau daca acum ești pe mobil ne poți suna!

Nu lasa pe maine rezervarea care o poți face azi!

Ce vom face impreuna in seara aceasta:

– incercam sa ne educam simturile si sa intelegem cum se degusta vinul cand este acompaniat cu servire de masa.
– intelegem cum sa alegem vinul ca sa fie potrivit pentru servire de masa si sa nu  se acopere unu cu altul ci sa se valorizeze unul cu altul.
– Incercam sa simtim aromele si buqetul vinului si o sa ne schimbam impresiile.

Dar ca sa poti sa faci (si sa facem impreuna) toate acestea trebuie sa suni.

Desigur, poti sa vii si fara rezervare , dar mi-ar parea tare rau daca ar trebui sa ti spun ca nu mai am locuri.

Uite inca o data numarul de telefon pentru rezervare: 0368468593. (asa nu trebuie sa il cauti in text)

Te asteptam cu drag !!!

P.S. As mai putea sa scriu despre evenimentul acesta dar fug sa beau un pahar de vin si sa mananc tagliatelle cu ragu de mistreț !

Cuvee-de-Purcari-Alb-Brut-Spumant

Enter your keyword