Pentru o Seara Speciala – Meniu Degustare Vin cu Somelier

Pentru o seara diferita, pentru o ziua de naștere, pentru o aniversare sau daca iți dorești o seara speciala cu dragii tai! Am pregatit doua meniuri unde vin excelent și mancare pe masura sunt protagonisti principali pentru un rasfaț total de papilele tale gustative.

Dupa parerea noastra nici un vin nu este complet fara preparatul potrivit si cand o sa degusti combinatia intre vin si preparate culinare potrivite pentru vinul respectiv,

suntem convinsi ca o sa fii de aceeasi parere.

degustare

Iti dorim o Experienta Italiana memorabila.

Meniurile se racomanda pentru grupuri de 10 persoane.

Daca urmatoarele dou meniuri nu sunt exact ce iti doresti,

putem “croi” un meniu pe masura numai pentru tine.

1 ) Degustare Sapori

Vinuri bune din doua zone ale Italiei (Veneto si Toscana ) cu cramele d’excelenta .

Din fiecare vin o sa fie deschisa cate o sticla de 750 ml si impartita in 10 persoane .

– 1 st. Prosecco di Valdobiadene DOCG extra dry M. 2018 11.5 % alc.vol

– 1st. Sauvignon del Friuli DOC 2017 12.5 % alc.vol

-1 st. Bianco del Camul 2016 Chardonay  13% alc.vol

-1st. Chianti Superiore Banfi DOCG 13.5 %alc.vol

-1st. Rossso del Conte vin biologic  Cabernet Sauvignon DOC 13.5 %alc.vol

-1st. Brunello di Montalcino Caparzo 14.5% alc.vol

-1 st.  Apa 750 ml

Mancare

Clatite umplute cu Spek si branza fume

Pecorino Sardo

Prosciutto crudo

Crostini casei

Spaghetti proaspeti cu Parmigiano (130 gr)

Muschiulet de pork cu sos de piper verde  si cartofi la cuptor  ( 150 / 200 gr )

Pretul meniului Sapori este de 180 lei / Persoana pentru 10 persoane

2) Degustare Premium

Degustare care prin savoare o sa va poarte intr-o calatorie prin regiunile intre cele mai frumoase ale Italiei (Veneto ; Toscana ; Salento)

Din fiecare vin o sa fie deschisa cate o sticla de 750 ml si impartita in 10 persoane .

Exceptia este vin dulce care datorita tenorului de alcool se serveste la 40 ml .

Pentru varianta aceasta nu ți aș sfatui  mai multe vinuri deoarece toate vinurile au gradatia alcoolica importanta si sunt toate structurate si importante de corp .

Vinuri

-1st.Spumante Brut Camul 12.5 % alc.vol  ( spumantizat prin metoda Charmat , dupa “presa di spuma” -sa odihnit pe propria drojdie timp de 14 luni  )

-1st.Vernaccia di San Gimignano 2016 14 % alc.vol DOCG  ( riserva , vino biologico )

-1st.Primitivo di Salento IGP 2017  Tomaresca (Antinori) 14.5% alc.vol ( vin facut dupa inalte  standarde de crama  Antinori  )

-1st. Amarone della Valpolicella Santa Sofia  DOCG 15 % alc.vol ( excelenta in vin)

– VinSanto del Chianti , Quaranta Altari 2009 , Frescobaldi ( vin da desert )  16.5 % alc.vol

cu Cantucci Toscani – home made ( traditie Toscana foarte veche in care la sfarsit de masa se iau biscuite- cantucci ; si se inmoie in vin dulce )

-Apa 750 ml

Mancare

Branza Pecorino Sardo   , tarta-brise  cu praz

Prosciutto crudo ; Parmigiano

Tagliatelle casei cu ragu de mistret  ( 130 gr )

Muschi de vita la gratar si cartofi la cuptor ( 150 / 150 gr )

Cantucci ( biscuite cu migdale din traditie Toscana )

Pretul meniului Premium este 180 lei / persoana pentru 10 persoane

Daca pot sa te ajut cu o informatie suplimentara sau doresti sa reservi o seara in care sa te bucuri de asemenea experienta, poti gasi datele noastre de contact AICI.

13 Comments

  1. […] Poti vedea exemple de diferite meniuri de degustare AICI. […]

  2. You completed various good points there. I did a search on the topic and found nearly all folks will have the same opinion with your blog. Cele Casper Mulford

    parasite izle
    19 ianuarie 2021 Răspunde
  3. Excellent article. I will be dealing with many of these issues as well.. Mattie Stevy Ruckman

    free sex
    21 ianuarie 2021 Răspunde
  4. You have brought up a very good points , thankyou for the post. Dayna Pate Vareck

    altyazili
    29 ianuarie 2021 Răspunde
  5. Have you ever considered creating an ebook or guest authoring on other websites? I have a blog based upon on the same information you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my viewers would appreciate your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an email. Ebony Artemus Hijoung

    movies
    30 ianuarie 2021 Răspunde
  6. Hi there! I just want to give you a big thumbs up for your great information you have got right here on this post. I will be returning to your blog for more soon. Ursala Arvy Publus

    altyazili
    30 ianuarie 2021 Răspunde
  7. Wow, superb weblog layout! How long have you been running a blog for? you make running a blog look easy. The entire look of your site is fantastic, let alone the content material! Beverly Bartlett Milurd

    filmkovasi
    31 ianuarie 2021 Răspunde
  8. I conceive you have mentioned some very interesting details , regards for the post. Antonietta Boyce Alvin Thia Arlan Burra

    123movies
    31 ianuarie 2021 Răspunde
  9. I have read so many content about the blogger lovers but this piece of writing is actually a pleasant post, keep it up. Suzanna Solly Ardussi

    720p
    1 februarie 2021 Răspunde
  10. Applause to you for caring about the usefulness of your content, and therefore those who read it. Con Sauveur Landri

    movies
    1 februarie 2021 Răspunde
  11. At this time I am ready to do my breakfast, when having my breakfast coming yet again to read more news. Fernanda Cly Latta

    movies
    6 februarie 2021 Răspunde
  12. I am not sure where you are getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this information for my mission. Cyndy Errick Turne

    filmkovasi
    6 februarie 2021 Răspunde
  13. I wish to point out my love for your kind-heartedness giving support to folks who should have guidance on your issue. Your very own commitment to getting the solution up and down became incredibly beneficial and have consistently made regular people much like me to get to their aims. Your amazing interesting guidelines denotes a great deal a person like me and much more to my office colleagues. Thank you; from everyone of us. Geralda Ancell Neron

    aksiyon
    10 februarie 2021 Răspunde

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Enter your keyword