Meniu Degustare

Ti am pregatit doua meniuri in care te poti bucura de o experienta unica.

Dupa parerea noastra nici un vin nu este complet fara preparatul potrivit si cand o sa degusti combinatia intre vin si preparate culinare potrivite pentru vinul respectiv,

suntem convinsi ca o sa fii de aceeasi parere.

degustare

Iti dorim o Experienta Italiana memorabila.

Meniurile se racomanda pentru grupuri de 10 persoane.

Daca urmatoarele dou meniuri nu sunt exact ce iti doresti,

putem “croi” un meniu pe masura numai pentru tine.

1 ) Degustare Sapori

Vinuri bune din doua zone ale Italiei (Veneto si Toscana ) cu cramele d’excelenta .

Din fiecare vin o sa fie deschisa cate o sticla de 750 ml si impartita in 10 persoane .

– 1 st. Prosecco di Valdobiadene DOCG extra dry M. 2018 11.5 % alc.vol

– 1st. Sauvignon del Friuli DOC 2017 12.5 % alc.vol

-1 st. Bianco del Camul 2016 Chardonay  13% alc.vol

-1st. Chianti Superiore Banfi DOCG 13.5 %alc.vol

-1st. Rossso del Conte vin biologic  Cabernet Sauvignon DOC 13.5 %alc.vol

-1st. Brunello di Montalcino Caparzo 14.5% alc.vol

-1 st.  Apa 750 ml

Mancare

Clatite umplute cu Spek si branza fume

Pecorino Sardo

Prosciutto crudo

Crostini casei

Spaghetti proaspeti cu Parmigiano (130 gr)

Muschiulet de pork cu sos de piper verde  si cartofi la cuptor  ( 150 / 200 gr )

Pretul meniului Sapori este de 155 lei / Persoana pentru 10 persoane

2) Degustare Premium

Degustare care prin savoare o sa va poarte intr-o calatorie prin regiunile intre cele mai frumoase ale Italiei (Veneto ; Toscana ; Salento)

Din fiecare vin o sa fie deschisa cate o sticla de 750 ml si impartita in 10 persoane .

Exceptia este vin dulce care datorita tenorului de alcool se serveste la 40 ml .

Pentru varianta asta nu te sfatuiesc mai mult de atat deoarece toate vinurile au gradatia alcoolica importanta si sunt toate structurate si importante de corp .

Vinuri

-1st.Spumante Brut Camul 12.5 % alc.vol  ( spumantizat prin metoda Charmat , dupa “presa di spuma” -sa odihnit pe propria drojdie timp de 14 luni  )

-1st.Vernaccia di San Gimignano 2016 14 % alc.vol DOCG  ( riserva , vino biologico )

-1st.Primitivo di Salento IGP 2017  Tomaresca (Antinori) 14.5% alc.vol ( vin facut dupa inalte  standarde de crama  Antinori  )

-1st. Amarone della Valpolicella Santa Sofia  DOCG 15 % alc.vol ( excelenta in vin)

– VinSanto del Chianti , Quaranta Altari 2009 , Frescobaldi ( vin da desert )  16.5 % alc.vol

cu Cantucci Toscani – home made ( traditie Toscana foarte veche in care la sfarsit de masa se iau biscuite- cantucci ; si se inmoie in vin dulce )

-Apa 750 ml

Mancare

Branza Pecorino Sardo   , tarta-brise  cu praz

Prosciutto crudo ; Parmigiano

Tagliatelle casei cu ragu de mistret  ( 130 gr )

Muschi de vita la gratar si cartofi la cuptor ( 150 / 150 gr )

Cantucci ( biscuite cu migdale din traditie Toscana )

Pretul meniului Premium este 180 lei / persoana pentru 10 persoane

Daca pot sa te ajut cu o informatie suplimentara sau doresti sa reservi o seara in care sa te bucuri de asemenea experienta, poti gasi datele noastre de contact AICI.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Enter your keyword